Skriv i gjesteboken:
Pga. problemer med "søppel" i gjesteboken har vi lagt inn kodesperr. For å legge inn må du nå legge inn koden som står under.
http://  Kode:
 
Navn: Linn Dato: 22.2.2006
E-post: post@krageland.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Heisann. Trekket er åpent lørdag og søndag. Samt hele vinterferieuka. Ha en fin dag. Hilsen Linn
 
Navn: JOAKIM Dato: 21.2.2006
E-post: anonym Hjemmeside: anonym
Kommentar:
hei.....gler meg til å reise opp til krågeland på torsdag!!!!er trekket oppp??????? gler mg!!!
 
Navn: Jon & Kjersti Dato: 21.2.2006
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Ville bare takke for en utrolig herlig helg på Krågeland.Vi spiste søndagsmiddag på Kroa. Den var fantastisk.
 
Navn: Linn Dato: 18.2.2006
E-post: post@krageland.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei alle sammen. Nå er det ca 80-90 cm snø stemmer det, og ca 6 minus grader. Velkommen til ei ny helg på Krågeland, oppvarming til vinterferien :-) I vinterferien blir det full trøkk, og kroa har åpent hver dag. Under "aktuelt" finner dere program. Vi frister med både kompedag og tacobuffet... :-) Fortsatt fin dag, hilsen Linn
 
Navn: Kjørl Gaute Dato: 16.2.2006
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Ser det står at det er 70 cmsnø der oppe. Ser ut som det mer enn det på bildene? Noen som har vært ute ogmålt dybden?
 
Navn: Snøplogen Dato: 15.2.2006
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Alltid kjekkt å lese de positive hilsene fra Linn på kroa! Det får oss til å føle oss ekstra velkomne til Kråkeland! Tvi, tvi for snø og sol og Linn for vinterferien!
 
Navn: Linn Dato: 15.2.2006
E-post: post@krageland.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Heisann. Vil bare informere om at baren er åpen på lørdag!! Thomas disker opp med Karaoke!!Husk også Dagens til kr 89,- med kaffe, og happy hour fra kl 16- 19 på Lørdag. Vi ses. Hilsen Linn. Ps, minst 15 cm nysnø her oppe i dag!!!
 
Navn: Ragnhild Dato: 14.2.2006
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hadde en nydelig skitur opp til postkassa lørdag 11.02. Noterte som vanlig navn og dato i boka.Lurer på hvor de gamle bøkene blir av?Kanskje de kunne kunne ligge på Kroa slik at de som har lyst kan se i dem?Eller, ligger de der allerede?
 
Navn: espen Dato: 14.2.2006
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
vorfor er det ikkje løypkart
 
Navn: Svein A. Hegrenes Dato: 14.2.2006
E-post: saheg@online.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Til Erik og andre som lurer på ting vedrørende trekket. Se først på hjemmesiden til Feriesenteret eller Alpinsenteret om trekket er åpent, snødybde og andre ting, før dere spør i gjesteboken. Hvis været og værmeldingen er usikker, vil det ikke komme informasjon om vi har åpent i helgen før på torsdagen. Uansett er det ikke vits i å spørre allerede på mandagen. Ellers er det klart at det er driftsansvarlig Svein Eftestøl som bestemmer om et trekk skal gå eller ikke. Og selv om forholdene på toppen kunne se tilsynelatende perfekte ut, var det desverre ikke riktig, ( vi skulle gjerne ønske det var sant ). Det er alt for lite snø ennå til å kunne starte det store trekket. Det er visse minimumskrav som må være oppfylt før vi kan starte. Dette har med brukerne sin sikkerhet å gjøre, så det tar vi selvfølgelig hensyn til. I tillegg var snøen av en slik kvalitet, at etter 3-4 timers kjøring, ville de første steinene ha stukket opp av snøen. Vi kan forsikre at så fort forholdene er gode og sikre nok, vil det store trekket også bli startet. Det gir oss jo flere besøkende og dermed økte inntekter. Hvis det er noe informasjon du/dere må ha om alpinsenteret, som ikke står på netsidene, kan dere ringe Svein Eftestøl på nr. 911 86189, han vet svaret. Da vil jeg ønske alle velkommen i trekket og håper på perfekte forhold i venterferien og resten av sesongen. Hilsen for Krågeland Alpinsenter Svein A. Hegrenes
 
Side 83 Av 99 Forrige Neste
 
 
- Antall besøkende: 2941839 - Online: 28 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston