Skriv i gjesteboken:
Pga. problemer med "søppel" i gjesteboken har vi lagt inn kodesperr. For å legge inn må du nå legge inn koden som står under.
http://  Kode:
 
Navn: lolli Dato: 27.3.2006
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
æ alåinsentare oppe?
 
Navn: g Dato: 26.3.2006
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
snør det???
 
Navn: CHRISTER Dato: 24.3.2006
E-post: chrispo2@start.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
kågeland e best det er også rundløypa kjempe bra med opp og ned morsomt opp og ennå morsomere ned igjen. Det er også gøy og gå den på sommeren fordi da er det somregel sol, men det er det jo på vinteren og. så krågeland er best på alle årstider jipii. ha en fin påske til alle hytte eigere og hytte leiere og kroa vennlig hilsen CHRISTER
 
Navn: Jørn Dato: 24.3.2006
E-post: j.t.ueland@lyse.net Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei, er absolutt enig med F.Johsen , det hadde vært helt topp med et barnevennligt alternativ til rundløypa. God Krågelandshelg !! Jørn
 
Navn: ...... Dato: 23.3.2006
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei nå må dokke slutte og klage. løypå er fin som den er. litt bratt,men vi må jo kjenne at me er på skitur. dokke må bare ta mange pauser.det er mange fine plasser å sitte. så er det mange andre plasser å gå,trenger ikkje ta heile løypå. NÅ er det ikkje lenge til påske. Håper bare at snøen blir. Takk til Linn og di andre på kroa,for at gjør så mye for hytte folka og di andre rundt.
 
Navn: Fredrik Johnsen Dato: 23.3.2006
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
For ordenskyld, vi gikk ikke to runder samme dag. Andre turen gikk vi motsatt vei for å se om det var bedre/lettere. Traff andre familier med de samme synspunktene som oss. Nå var dette ment som en tilbakemelding fra mitt ståsted. Noe jeg mener dere burde prioritere, når dere skal satse videre. Lykke til.
 
Navn: J.R. Dato: 23.3.2006
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hvis løypa er så forfærdelig og lite barnevennlig,hvorfor holdt da ikke med bare en rundtur? Løypa er bra den men klart alt kan jo gjøres bedre.Det kommer nok.......
 
Navn: Fredrik Johnsen Dato: 23.3.2006
E-post: fredrik-johnsen@c2i.net Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hadde 2 rundturer i skiløypen deres, må bare si at den var lite familievennlig. Med to barn 8 - 10 år på egne ski og en på 3 år i pulk, ble dette rett og slett et slit. Skiløypen kan ta motet fra de fleste, rett opp og så rett ned. Flått trim løype, men familie vennlig er den ikke. Nå her det seg slik at jeg har tilbrakt vinterferie/påskeferie på Krågeland i hele oppveksten. Vanlig vis tar jeg de skiløypene vi alltid har gått. Men når det nå kom 70 cm med pudder snø i vinterferien måtte jeg prøve løypen deres, tror det blir siste gang. Har ikke hatt et større slit på skitur, en det jeg opplevde i denne løypen. Med en slik offensiv satsing, bør dere lage en mer familie vennlig skiløype. En som er tilpasset barn og som ikke går rett opp og rett ned.
 
Navn: Geir Dato: 21.3.2006
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Et lite tips: Det er ikke nødvendig å oppdatere snødybden hele tiden. Oppdater snødybden hver fredag morgen kl.08, så vet alle at de kan sjekke korrekt snødybde en gang i uken. Men det må i tillegg informeres på snøsøylen hvilken dato snødybden er oppdatert. Dette skulle holde i massevis for oss som lurer på hvor mye snø det er og om snødybden er oppdatert.
 
Navn: ... Dato: 20.3.2006
E-post: .. Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hvor mye snø er det nå.... Snøbarometeret viser 100 cm, men på bildene ser det ut som snøen er redusert kraftig
 
Side 79 Av 99 Forrige Neste
 
 
- Antall besøkende: 2941732 - Online: 47 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston