Skriv i gjesteboken:
Pga. problemer med "søppel" i gjesteboken har vi lagt inn kodesperr. For å legge inn må du nå legge inn koden som står under.
http://  Kode:
 
Navn: ole Dato: 26.11.2009
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Jeg forplikter meg kjerne til å betale 2500,- per år eller mer for at alpinanlegget skal holde åpent. Det synes jeg det er verdt. Men nå mener jeg at det viktigste er å forhindre det nye vinkraftverket. Kommer disse møllene oppe i heia vil det ikke lengre være interessant å ha hytte her for min del. Jeg er derfor avventende til å betale for alpinanlegget.
 
Navn: Sigmund Dato: 26.11.2009
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
...en tanke ifm prioritering: 140 stk hytter ( som nevnt nedenfor ) x 1.250 kr ( velforeningskontigent 09 ) blir en pen sum på kr. 175.000 ,- . Mulighet for at Velforeningen blir med på en kortsiktig støtte (2010) ovenfor skitrekket ??
 
Navn: Sigmund Dato: 26.11.2009
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei alle.... Er ikke helt sikker på om gjesteboka til Krågeland Feriesenter er rette sted for denne type diskusjoner, men det får bli opptil eier av nettstedet å bestemme. Personlig skulle jeg likt at de ulike styrer/interessegrupper samlet seg og evnt. vurderte felles tiltak. Som ny hytteeier føler en at det blir vanskelig å vite hvordan en skal forholde seg til Krågeland velforening og deres ønsker, Krågeland alpinanlegg og deres behov, "veien" velforening og kommende behov her. I tillegg til dette har en et personlig ønske/håp om at Kroa og dens aktiviteter fortsetter å være tilgjengelig for oss som hytte-eier(e). Det kan tenkes at en i disse tider ikke klarer å opprettholde alle tilbud.. Noen som har tenkt på mulighet for prioritering ??
 
Navn: Jonas Dato: 26.11.2009
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Jeg registrerer at hytteeierne blir presset til å betale mye penger for at skitrekket skal åpne i det hele tatt. Hva er dette for noe tøvete greier? Her er det tydeligvis noen som ikke kan økonomi som har tatt vann over hodet da trekket ble bygget. Er det sånn at hver hytte skal betale flere tusen kroner hvert år for et skitrekk de gjerne bruker to helger? Nei, dette bør avisen få tips om.
 
Navn: Harald Kristensen Dato: 25.11.2009
E-post: harald.kristensen@aftenbladet.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Enig med Are at vi forventer at alpinanlegget åpner når det er snø nok MEN DET FORUTSETTER AT FLERE ENN 41 AV TOTALT 140 HYTTER STØTTET OPP ØKONOMISK DET MANGLER FORTSATT 90.000 FOR AT ALPINSENTERET SKAL ÅPNE I DET HELE TATT - NOEN GANG.
 
Navn: Geir Ove Dato: 17.11.2009
E-post: geir.ove.olsen@gmail.com Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Jeg ønsker bare gjøre oppmerksom på at hyttefolket og lokalbefolkningen i distriktet nå må våkne hvis man ikke vil ha en skog at 150meter høye, støyende og snurrende vindmøller i heia ovenfor Kråkeland. Dette vil ødelegge det største urørte fjellområdet i distriktet og det er også Kråkeland sitt rekreasjonsområde. Dette vil medføre tap av hytteverdier, men viktigst er jo tap av store friluftsområder for rekreasjon for turister og lokalbefolkningen i distriktet. Man vil møte en skog av disse monstrene i området like vest og nord for Kråkeland i fremtiden hvis ikke alle nå roper et høyt og rungende NEI til denne utslettelsen av Flekkefjord, Kvinesdal og Sirdal sitt nærmeste og vakreste fjellområde som enn så lenge ligger der helt jomfruelig og stille og bare venter på oss for å gi oss livskvalitet og eventyrlige opplevelser. Ingen steder i Norge kan man vandre fra Hardangervidda og lengre mot sør og mot kysten enn nettopp her og samtidig være flere kilometer fra veier og store naturinngrep. Aldri før har vindkraftindustrien gått til angrep på de sentrale fjellområdene og så er vårt vakre fjellområde det første som skal taes uten at det finnes noen som helst plan for plassering av disse vindmølleparkene i fjellheimen. Kapitalkreftene rår derofr grunnen alene. Dette er regionens største naturinngrep noensinne og kampen for å bevare siste rest av Guds frie natur i vårt distrikt står altså nå. Fristen for høringsuttalelser til NVE er satt til 15.desember, se www.nve.no/vindkraft Se også www.sirdolen.no
 
Navn: are Dato: 14.11.2009
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
forventer at trekket er åpent når det er snø
 
Navn: Hilde Konradsen Dato: 9.11.2009
E-post: hilde.konradsen@lyse.net Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Det blir tur i juletreskogen lørdag 5 desember. Påmelding til hilde.konradsen@lyse.net Hilsen styret krågeland velforening
 
Navn: harald kristensen Dato: 5.11.2009
E-post: harald.kristensen@aftenbladet.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei Jeg vil oppfordre alle hytte-eiere til å bruke 2.500 kroner pr. år til driftstøtte for alpinanlegget (som også er sesongkort som kan brukes av alle i din hytte. Det trenges en forutsigbar inntekt på 300.000 i året for at vi skal få beholde anlegget. Husk at dette er et av de viktigste og verdifulle vinteraktivitet som våre barn og barnebarn bedriver. Og det øker verdien av å ha hytte på Krågeland betraktelig.
 
Navn: Øystein Dato: 5.11.2009
E-post: ok@klimaservice.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei Ola Kvinen. Mangle fortsatt litt snø noen plasser, så det blir nok ingen åpning i helgen:)
 
Side 46 Av 99 Forrige Neste
 
 
- Antall besøkende: 2941790 - Online: 82 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston