Skriv i gjesteboken:
Pga. problemer med "søppel" i gjesteboken har vi lagt inn kodesperr. For å legge inn må du nå legge inn koden som står under.
http://  Kode:
 
Navn: Ole Dato: 9.4.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Har arbeidsgruppen en mailadresse de kan oppgi for innspill?
 
Navn: Ørjahn Dato: 7.4.2015
E-post: orjahn@orjahn.com Hjemmeside: www.orjahn.com
Kommentar:
Til Arbeidsgruppen for Krågeland alpinanlegg! Snakket i dag med en hytteeier nede i Kvinsdal (Gluggeavann området 56 min fra Krågeland) de syntes det var synd at Krågeland alpinsenter ikke var åpent i år. Det ga dem nemmelig 1 times ekstra i kjøring t/r hytta på Gluggevann, som de syntes var langt for en dags tur. De ville heller ha kjørt til Krågeland! Ideen/forslag mitt til arbeidsgruppen er å se på en løsning om å danne en NY forening for alpinanlegget, som kan ha flere bidragsytere; Krågeland velforening; Krågeland kro; Utsikten; Utsikten golfklubb; Gluggevann hyttefelt, med flere hyttefelt i kommunen, næringsliv og sponsor midler. Kvinesdal hadde i 2007 registrert 1578 hytter i kommunen (http://www.agderforskning.no/hyttestatistikk/) Håper ideen når frem til arbeidsgruppen. (PS! er ikke motsander til alpinanlegget, men synes det er feil om vi kommer dit at ett 2/3 flertall kan gjøre at i verste fall de pliktige velforenings medlemmene blir betalingspliktig på ett lån på kr 750 000)
 
Navn: Monica Dato: 3.4.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hvorfor har vi ikke stilt opp med midler tidligere, all den tid og arbeid "alpinutvalget" la ned for å få oss til å forhåndsbetale sesong for sesong? Da hadde vi kanskje sluppet dette punktet? Ser ikke annen forskjell enn at hver enkelt kan risikere å måtte innbetale ett større beløp en hva vi frivillig kunne tidligere.
 
Navn: Ole Dato: 3.4.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei. Kjempebra at noen vil utrede om skitrekket er liv laga i fremtiden. Det har vært kjekt i mange år og en av grunnene til vårt hyttekjøp her oppe. Ser på andre medier at det er missnøye og ulv ulv før utvalget har begynt sitt arbeid og at det da ikke respekteres noe et flertal har blitt enige om å gjøre. Det var god anledning til å være med og en utredning kan slå begge veier. Men den bør gjøres før en konkurs og ikke noe i etterpåklokskapens tegn. Håper det negative kan vente til utredningen er gjort og at de som er i utvalget får innspill både negativt og posetive. Slik at det kan tas med i utredningen deres. Tror alle vil ha trekk dersom det ikke koster for mye, og modelene her kan være mange. Hva vil Åge bidra med. Kommunen? SR1? Hva vil velforeningen på Sandvand forplikte seg til? Hva vil nærmiljøet bidra med? Hva vil vår velforening gjøre? Etc Etc Hvorfor dømme dette ned når ingen kan være sikre på hva instillingen bli, den kan faktisk bli nedleggelse? Og det vil jo være synd eller? Muligens vil verdien på hyttene her oppe synke da? Eller? Igjen setter jeg pris på de som vil ofre tid å krefter på å se om er en model som kan brukes for å ha et trekk i 4 til 16 ukers drift, i år ville det vært mer! Håper gruppen setter en mailadresse opp for innspill og tips hvor dette kan leveres og muligen være til hjelp for utvalget og at vi avslutter synsingen nå
 
Navn: T Dato: 21.3.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
hei , etter alt som ska skje på krågeland så burde skrive ligge her inne så alle kan få lest det ikke bare di som er medl. i velf. krågeland er jo for alle , og ikke alle har andl. til å gå på årsmåte heller , hpåer at info kommer her og :) kan bli posetiv for krågeland dette ,
 
Navn: Roer Dato: 20.3.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
For ei syting. Dette er gledelig for Krågeland. Plassering av brakkerigg kan sikkert gjøres noe med, som f.eks parkeringsplassen ved skitrekket. For stedets del vil det være flott hvis kroa åpner igjen. Hvis hyttefolket bruker den, og viser at de ønsker den gjenåpnet.
 
Navn: svein Dato: 18.3.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
etter å ha lest avisenagder i dag er jeg litt i sjokk.. dette vil ødelegge krågeland, etter min mening.la oss alle kan stå sammen om at vi ikke ønsker en brakkeby mitt i vårt rekreasjonsområde. at kroa blir rysta opp er vell å bra, men en brakkeby vil føre me seg mye som økt trafikk, støy for å nevne noe.. la oss alle stå sammen om nei til brakkeby....
 
Navn: Audun Dato: 18.3.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Det er visst gledelige ting som skjer med kroa. Den skal i følge http://avisenagder.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=30257 gjenåpnes. Bra! Da håper jeg alle med hytter også gjør sitt til at den skal bestå i mange år.
 
Navn: svein Dato: 11.3.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
ha skjer på kroa? asylmottak på gang? eller er det noe nytt på gang?
 
Navn: Petter Dato: 10.3.2015
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Blir langrennsløypa preparert til helgen?
 
Side 3 Av 99 Forrige Neste
 
 
- Antall besøkende: 2941759 - Online: 74 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston