Skriv i gjesteboken:
Pga. problemer med "søppel" i gjesteboken har vi lagt inn kodesperr. For å legge inn må du nå legge inn koden som står under.
http://  Kode:
 
Navn: Geir Frode Risa Dato: 17.11.2011
E-post: geir.frode@betongteknikk.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei! Takk for hyggelig tilbakemelding! Vil også informere at neste arrangement, "Juletreskogen" blir lørdag 10 desember. Kommer info senere. Hilsen Styret i Velforeningen.
 
Navn: Einar A. Hirsch Dato: 15.11.2011
E-post: ehi@statoil.com Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei! Vil bare få takke Geir Frode Risa og Tormod Urdal for et særdeles godt initiativ og turledelse ifm kulturvandringen sist helg. Vi var en god gjeng (17), som stilte opp på Kroa kl 12.00 på lørdagen . 6 falt av etter første pause ved Stemtjønn, mens resten fikk med vading over Øyevann, koselig rast i Djupedalen og mye god lokal historie! Vi blir gjerne med neste gang! Mvh, Anne Katrine og Einar
 
Navn: Ole Forus Dato: 15.11.2011
E-post: ole.forus@getmail.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei hei, vil bare minne om at vi vil dra igang dugnad i alpinsenteret førstkommende og neste lørdag. Vi trenger sårt en aksjon i bakken for å kutte ned småtrær som har vokst opp i løpet av sommersesongen. Vi sees:-)
 
Navn: Åge Dato: 25.10.2011
E-post: aage@krageland.no Hjemmeside: www.krageland.no
Kommentar:
Hei alle sammen. Det er nå sendt ut et infoskriv om Krågeland til alle registrerte hytteeiere på Krågeland. Håper dette besvarer en del av deres spørsmål.
 
Navn: olav Dato: 19.10.2011
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Men stadig savner jeg/vi oppdatering på hva som skjer med Krågeland Kro. Nå blir det for dumt å ikke si noe. Noen som vet noe som helst?
 
Navn: Team Nilsebu Dato: 17.10.2011
E-post: nilli76@hotmail.com Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Meget bra quiz. Setter pris på at velforeningen drar igang slike tiltak. Håper det kan gjentas med jevne mellomrom. Om vi skal sette fingeren på noe, må det være tidsbruken.. Denne gang var det en familiequiz. Dersom runde 1 og 2 går kjapt, kan man ha en litt lengre rastepause imellom. Slik at de minste får sprunget OG spist kveldsmat. Deretter kan runde 3 og 4 gå kjapt, slik at premieutdeling mm er ferdig ca 2030. Da blir det kanskje enklere å få ungene i seng til rimelig tid, samtidig som at noen får sneket seg ut av hytta og tilbake på sosialt arrangement litt tidligere. Nå ble det jo ganske folksomt denne gang, uten noen videre markedsføring. Så dette er nok absolutt liv laga.
 
Navn: Andreas Karlsen Dato: 15.10.2011
E-post: andreas.karlsen@dabb.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Da vil vi få takke for en fin quiz-kveld. Det var kjekt at det kom så mange lag;-) Håper Dere hadde det koselig, og at vi får komme igjen med ny quiz en annen gang. Mvh Andreas og Thor Kenneth
 
Navn: Styret Krågeland velforening Dato: 10.10.2011
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Husk fiskekonkurransen ved Krågelandsvannet 15 oktober. Se hjemmesiden.
 
Navn: styret krågeland velforening Dato: 10.10.2011
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Quiz aften starter kl. 19.00 Varmestuen i alpinsenteret. Det blir salg av enkel mat som pølser, pizza stykker og mineralvann. Det er selvsagt mulig å ta med det en selv ønsker å drikke. Håper på en trivelig og sosialkveld. På melding til Geir Frode innen onsdag 12 oktober.Send sms til 900 55 247. Arrangementet er gratis for medlemmer. Ellers koster det 100,- pr. pers eller 200,- pr. familie. VELKOMMEN
 
Navn: hytteeier Dato: 9.10.2011
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
finner ingen link her
 
Side 29 Av 99 Forrige Neste
 
 
- Antall besøkende: 2941697 - Online: 12 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston