Skriv i gjesteboken:
Pga. problemer med "søppel" i gjesteboken har vi lagt inn kodesperr. For å legge inn må du nå legge inn koden som står under.
http://  Kode:
 
Navn: Karl Ove Dato: 7.12.2011
E-post: ovej@kl-jensen Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei. Jeg har vanskelig med og forstå at noen mennesker BARE skal være NEGATIVE til alt.... Skal vi som har hytte på Krågeland få det gøy og trives på Krågeland, så må VI ALLE kanskje være litt kreative og ikke minst positive. Det ligger veldig klart i kortene at det ikke er lønnsomt med kroa, DVS at den holdes stengt......ellers så hadde den vert åpen. Jeg synes det er trist at altfor mange hytteeigere skal klage på alt...alt skal være negativt! Prøv og tenk positivt og tenk på hva VI alle sammen kan gjøre for og trives her og slutt og syyyyyyyyyt!
 
Navn: Åge Dato: 30.11.2011
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei igjen. Det er absolutt ikke noe hemmeligholdelse rundt dette. Det er sendt ut direkte informasjon, samt til alle som har ønsket det. Da vi tydeligvis ikke har alles epost-adresser på Krågeland, ber vi om at de som ønsker det kan sende oss deres mailadresse. Infoskrivet, vil bli lagt ut på hjemmesiden for nedlasting. Åge
 
Navn: Per Thime Dato: 29.11.2011
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Jeg for min del synes det er merkverdig med dette hemmelighetsholdet rundt kroas fremtid. Jeg ser Brænden just har skrevet her - hvorfor kan han da ikke bare fortelle hvordan det ligger an? Hvor vanskelig er det å si A eller B? I dette tilfellet tydeligs svært vanskelig.
 
Navn: Åge Brænden Dato: 29.11.2011
E-post: aage@krageland.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei hvem skriver dette, det er sendt ut info til alle som er registrert,enten pr.mail, eller pr.post.send mail direkte til meg om du ikke har fått info.Vi sender selfølgelig til alle som ønsker. Åge
 
Navn: Hytteeier Dato: 29.11.2011
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei Til info så har vi som hytteeiere ikke mottatt noe skriv om kroa. Er det noe som har mottatt noe skriv i det hele tatt?
 
Navn: Svein A. Hegrenes Dato: 29.11.2011
E-post: svein.hegrenes@emas.com Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Til Olav Hvis du sender en mail til Åge Brenden så får du sikkert en kopi av infoskrivet, så slipper du å mase så mye på denne siden. Addressen finner du lenger ned på siden.
 
Navn: Olav Dato: 28.11.2011
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei Jeg hørte det var sendt et brev til hytteeiere på Krågeland vedrørende status til Kroa. Jeg er ikke hytteeier, men har i flere år leid hytte i området. Har satt pris på når Kroa har vært åpen. Kan noen fortelle meg status om Kroa, er den stengt for godt eller hva skjer?
 
Navn: Geir Frode Risa Dato: 22.11.2011
E-post: geir.frode@betongteknikk.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei igjen! Jeg har forstått at det er flere som ikke har mottatt mail vedr. dugnad. Start dugnad lørdag 25 november kl 1000, oppmøte ved skitrekket.
 
Navn: Geir Frode Risa Dato: 21.11.2011
E-post: geir.frode@betongteknikk.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei! Takk til de som bidro på dugnadene i helga. Håper på bra oppmøte kommende helg. Vi planlegger sosial tilstelning, Grillmat og Juleøl "testing", i Varmestua. De som ikke kan bidra på dugnaden, men som ønsker å være sosial er også velkommen. Hilsen Velforeningen.
 
Navn: hanne Dato: 20.11.2011
E-post: hanne_e_92@hotmail.com Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei er det nogen så vett om treket komme te å gå i vinter?
 
Side 28 Av 99 Forrige Neste
 
 
- Antall besøkende: 2941799 - Online: 36 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston