Skriv i gjesteboken:
Pga. problemer med "søppel" i gjesteboken har vi lagt inn kodesperr. For å legge inn må du nå legge inn koden som står under.
http://  Kode:
 
Navn: bjørn Dato: 7.2.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Kan noen fortelle meg hvorfor det er planlaget at trekket ikke skal gå hver dag i vinterferien.
 
Navn: lars Dato: 7.2.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hvorfor hører du ikke med naboene til vindmøllene på Jæren, istedenfor å komme med dette her. På Undheim er det slettes ikke ille med vindmøllene - slik som du fremsetter dette her. Vindmøller er en ressurs, ikke nødvendigvis et problem.
 
Navn: Geir Ove Olsen Dato: 7.2.2012
E-post: gvolsen@gmail.com Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Det nærmer seg skjebnetimen for Krågeland og de vakre heieområdene her. Vindkraftverket vil gjøre hele fjellområdet vest for Krågeland om til et gigantisk industriområde på 40 kvadratkilometer preget av støy, bilveger, ødelagte naturlandskap, fugledød og skyggekast fra enorme turbiner. Dette helt unike viddelandskapet fra istiden lengst sør i Skandinavias fjellverden vil jeg påstå har de beste og mest varierte naturkvaliteter i regionen vår. Her finnes store muligheter for å drive og videreutvikle det enkle friluftsliv og naturbaserte aktiviteter. Vi står altså i fare for å miste noen av våre mest grunnlegende verdier i livet og muligheten vi idag har til storslåtte naturopplevelser, nærhet til naturens magiske verden og rekreasjon i et helhetlige, urørt og stille fjellområde, en grønn korridor som strekker seg helt til Hardangervidda i nord. Dette er unikt og tilsier at om vi skal ta vare på bare en liten bit natur til fremtidige generasjoner så finnes det trolig ikke flottere og mer tilgjengelig naturområder nær kysten og der folk flest bor i denne regionen av landet. Vi som har disse store evigvarende fellesverdiene i våre nærområder må sørge for at investorene bak prosjektet og NVE også blir klar over det potensialet som her finnes for livglede, naturopplevelser, tilhørighet, fysisk aktivitet, terapi, høyere livskvalitet og bedre helse og at dette blir ivaretatt og sikret til glede for en stadig voksende befolkning. Det må vi klare. Det skylder vi både naturen og våre etterkommere. Vi kan bare ikke tillate oss å forbruke all natur i løpet av et par generasjoner.
 
Navn: Øystein Dato: 6.2.2012
E-post: Ok@lyse.no Hjemmeside: www.lyse.no
Kommentar:
Hei folkens:) Alpinsenteret har åpent i helgen. Hvis noen har mulighet så trenger vi en eller to løypevakter i helgen.... Send en Mail til ok@lyse.no hvis du har sjangs å hjelpe til litt:)
 
Navn: Ellen Wiik Dato: 6.2.2012
E-post: ellen@markedsavdelingen-as.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei! På en målestav ved vår hytte er det 90 cm på flat mark. Det er flott å gå på ski, og det var mye folk i løypene i helgen. Var rundt løypa på lørdag, og inne på heia er det stabil snømengde. Så ingen særlig forandring på brøytestikkene langs løypa fra sist vi var rundt for 3 uker siden.
 
Navn: Lodvar Dato: 6.2.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hallo. Kan noen fortelle hvor meget snø det er på Krågeland for tiden? Det har stått 60 cm i over ei uke, men det ser ut som det er betydelig mer på bildet fra minigolfbanen.
 
Navn: Øystein Dato: 2.2.2012
E-post: Ok@lyse.no Hjemmeside: Www.lyse.no
Kommentar:
Trekket åpner kl. 11.00 på lørdag. Alle er velkommne til ny trokket bakke:)
 
Navn: Leif Dato: 2.2.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei. Det er snart helg, og blir det åpning av trekket eller er det for lite snø?
 
Navn: Karl Ove Dato: 30.1.2012
E-post: ovej@kl-jensen.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei til alle dere som var og hjalp til med og gjøre i stand skitrekket i helgen...........det var ikke mange..... At enkelte hytteeigere på Krågeland ikke skjønner verdien på hyttene deres og verdien med og ha ett skitrekk som er i drift til ungene deres her opp er merkelig. Disse oppgavene som skal gjøres i skitrekket hvert år for og få dette til og gå, gjøres ikke av seg selv. Jeg mener enkelt hytteeigere må skjerpe seg hvis vi i fremtiden skal ha et skitrekk for alle her oppe. Vi var i alt 5-6 personer som måtte gjøre alt. Dere kan i det minste gi beskjed om dere kommer eller ikke... Hilsen ny hytte eier Karl Ove Jensen
 
Navn: Øystein Dato: 28.1.2012
E-post: Ok@lyse.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Takker alle som var med på dugnad i skisenteret idag. Dere gjorde en fantastisk jobb:)
 
Side 24 Av 99 Forrige Neste
 
 
- Antall besøkende: 2822246 - Online: 62 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston