Skriv i gjesteboken:
Pga. problemer med "søppel" i gjesteboken har vi lagt inn kodesperr. For å legge inn må du nå legge inn koden som står under.
http://  Kode:
 
Navn: Ole Dato: 29.3.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hallo. Jeg spør, men regner som vanlig ikke med svar. Men er det åpent på KROA i påsken eller er døra der stengt for godt?
 
Navn: styret i Krågeland Velforening Dato: 14.3.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Da er innkallingen til Årsmøte sendt ut.Vi er klar over at vi nok ikke har nådd frem til alle, dette skyldes store utfordringer på oppdatering av medlemslisten. Ta kontakt med styre dersom noen ikke har mottat innkallingen, slik ar vi får lagt inn riktige opplysninger om alle medlemmene. Info om Årsmøte vil også bli lagt ut på hjemmesiden. Hilsen Styret i Krågeland Velforening
 
Navn: Frank og Råger Dato: 8.3.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Kjempe kjekt at så mange stilte på Quiz i bua v/trekket. Vi gleder oss til neste gang :) Takk til de som sto i bua og Quizmaster :):)
 
Navn: Kåre Dato: 1.3.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Det var et flott bilde Terje Aamodt sende inn til Agder Avisen. det er god reklame det! http://avisenagder.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=15029
 
Navn: Rune og Aud Elin Dato: 27.2.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
All honnør til de som sto for quiz kvelden. Vi som var tilstede (både stor og små) hadde det kjempe kjekt. Utfordrende spørsmål til noen og en hver. Vi kommer mer en gjerne igjen.
 
Navn: Øyvind Egeskog Dato: 26.2.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Jeg ser at snødybden på Krågeland er 75 cm, men det kan ikke være riktig. Etter mildværet og alt regnet i det siste er den betraktelig mindre. Hvis den ikke oppdateres har den ingen hensikt.
 
Navn: Informasjon Dato: 19.2.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Vi ser av de siste innleggene på denne siden, at det kan være behov for litt Informasjon. Det virker som om at det er første gang i historien at alpinsenteret ikke har åpent alle dager i vinterferiene, men det er ikke tilfelle. Det faktiske er at siden «Krågelandsgruppen» overtok aksjemajoriteten i alpinsenteret i 2004, så har det aldri vært åpent alle dager i de to vinterferieukene. Hvilke og hvor mange dager det har vært åpent, har som regel vært styrt av vær og føreforhold, og ikke vært bestemt på forhånd. I år er det velforeningen som styrer kiosken, og for at de skulle vite hvilke dager de skulle stille med personell, ble det da bestemt at vi skal ha åpent tirsdag og torsdag begge ukene i vinterferien. Årsaken til at vi ikke kan ha åpent alle dagene i vinterferiene, er at omsetningen er så lav, at vi taper penger på hver dag som er åpent. Vi ser også en klar tendens i at omsetningen går nedover. De tre siste årene har gjennomsnittlig omsetning vært: Kr 13.315.- i 2009, kr 11.152.- i 2010 og kr 9.957.- i 2011. I de samme årene hadde vi åpent henholdsvis; 2, 5 og 7 dager, som viser at jo flere dager det er åpent, jo lavere blir omsetningen. Nå satser vi på at med 2 dager åpent i hver uke, vil omsetningen bli så bra at vi får et minimalt underskudd disse dagene. Det er livsviktig for alpinsenteret å komme ut med et positivt økonomisk resultat i år. Vi har gjort en avtale med banken, som ble mulig takket være at det ble bestilt så mange sesongkort før sesongstart, samt at velforeningen skal bidra med personell til drift av kiosken. Basert på dette kunne vi i samarbeid med banken sette opp et budsjett som er realistisk å tro skal gi et positivt resultat. Men det krever jo at vi får mange besøkende og en god omsetning de dagene det er åpent. Vi håper at alle som har kjøpt sesongkort har forståelse for situasjonen, og tar med seg familie og venner og bruker trekket så ofte som mulig. Vi ønsker alle brukere av alpinsenteret en god og lang sesong, med mye snø og sol i massevis. Vennlig hilsen Styret i Krågeland Alpinsenter
 
Navn: Bassen Dato: 17.2.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Går fjelltrekke i helga??
 
Navn: Jess W. Thorsen Dato: 17.2.2012
E-post: jewitho@online.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Som en av aksjonærene i Krågeland Alpinsenter har jeg hatt troen og støttet driften også ved kjøp av årskort de siste årene. (Ikke i år pga. sykdom) Det synes likevel underlig at Styret og driftsleder kan tillate seg å stenge trekket på dager som kunne gi full drift, om det så bare var for dem som har betalt årskort, - de burde har krav på det! I fjor hadde vi faktisk også en helg hvor driftsleder "måtte ha en frihelg" - hallo, av så få helger???? Det er på tide at Styrets representanter skjærer gjennom, og viser respekt for dem som har betalt inn beløp som sikrere driften av anlegget. Det må skje NÅ, vinterferiene begynner i dag!!!!
 
Navn: harald kristensen Dato: 16.2.2012
E-post: harald.kristensen@aftenbladet.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Det er beklagelig at trekket ikke går hver dag i vinterferien. Det er flere som er enig med undertegnede at det blir vanskeligere å selge nok årskort neste år, da de fleste forventer at det lille trekket vil gå hele vinterferien og påsken (hvis det er snøforhold) Det er fortsatt tid til å endre på dette.
 
Side 22 Av 99 Forrige Neste
 
 
- Antall besøkende: 2941753 - Online: 68 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston