Skriv i gjesteboken:
Pga. problemer med "søppel" i gjesteboken har vi lagt inn kodesperr. For å legge inn må du nå legge inn koden som står under.
http://  Kode:
 
Navn: Jane Dato: 6.11.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Jeg vurderer å bidra, men i fjor var jo trekket knapt åpent - selv i vinterferier. Hva er det da vi betaler for. Det kan jeg tenke meg å vite.
 
Navn: Erlend Risvoll Dato: 6.11.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Enig med Stig. Det er veldig viktig at alle nå skjønner dette alvoret. Det er ikke snakk om flere tusen kroner. Det er 2 alternativer. det ene på kr 1000,.-. Det andre på kr 2500,-. Vi har forsåvidt same utfordring i forhold medlemskapet i velforeningen. Etter det jeg forstår er det velforeningen som sørger for at skiløypa blir kjørt opp. Jeg er rimelig sikker på at de fleste bruker denne flotte løypa både om vinteren og sommeren, men det er ikke alle som er medlemmer. Jeg vil oppfordre alle til å betale i forhold til skitrekket , men også ha et medlemskap i velforeningen. Vi må alle være med å bidra. Det er snakt skisesong. Jeg gleder meg stort...
 
Navn: Stig Dato: 6.11.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
MeldingBare to av mange svar. Hvis alle bidrar litt så blir det kun et par hundrelapper på hvær. Husk! det har jo litt med miljøet der oppe + verdien på hyttefeltene og gjøre. Siden Kroa er stengt, så må det være desto viktigere og holde trekket oppe synes nå jeg da. Det er ei varmestue der som vi kan bruke / treffe andre som har hytte på Krågeland. Selv tok jeg turen bort til trekket i fjor vinter med et fantastisk vær, kjøpte en kaffi satte meg ned og såg på ungene/de voksne som koste seg i bakken. Dette skaper jo litt liv der oppe i heia. Stå på alle som jobber for og holde trekket oppe........(: HÅPER FLERE ER MED OG BIDRAR SÅ BLIR DET LITT MINDRE OG BETALE NESTE ÅR::
 
Navn: Ole Dato: 6.11.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Bare et spørsmål: Hvis folk ikke har interesse av å renne på slalåmski eller snøbrett, hvorfor i all verden skal de da være med å subsidiere drift av et skitrekk de ikke bruker? I mine øyne blir det feil å bruke mange tusen kroner på noen verken jeg eller andre i familien kommer til å bruke. Det var jo omtrent det samme for Kroa. Før brukte hytteeierne kroa godt, men nå er den stengt for all fremtid og står bare og forfaller dessverre.
 
Navn: patriot Dato: 5.11.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
trist å se at det er så lite hytteiere som engasjerer seg for å beholde alpinseteret,vil tro det blir syting blant mer en 35 familier når det kanskje ikke blir åpning i vinter men da er det for sent
 
Navn: Krågeland Alpinsenter Dato: 5.11.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Det er til nå 35 familier som har bestilt årskort / støttet, samt 9 firmaer. Summen er nå, pr 5.11.2012, Kr. 170.000,- og vi håper inderlig å nå målet nå som vi er så nærme. Det er fremdeles ikke for sent å delta. Endelig beslutning blir foretatt MANDAG 12.11.2012 som er absolutt siste frist!
 
Navn: Krågeland Alpinsenter Dato: 2.11.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Det er til nå 31 familier som har bestilt årskort / støttet, samt 9 firmaer. Summen er nå, pr 2.11.2012, Kr. 149.000,-
 
Navn: kjetil ølberg Dato: 1.11.2012
E-post: kjetilol@yahoo.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Håper flere melder seg på nå,blir ikkje kjekt vis trekket holder stengt hele sesongen
 
Navn: Krågeland Alpinsenter Dato: 1.11.2012
E-post: post@krageland.no Hjemmeside: www.krageland.no
Kommentar:
Forhåndskjøp av Årskort / Sponsing. Hei igjen alle sammen. Det er til nå 29 familier som har bestilt årskort / støttet, samt 9 firmaer. Summen er nå, pr 1.11.2012, Kr. 140.500,- VI MÅ NÅ Kr. 200.000,- for å realisere drift denne sesong. Som flere nevner i kommentarer under, uten nok kapital blir det ingen drift i vinter, å dette ville vært utrolig trist både for oss i alpinanlegget og for dere som hytteeiere. Alpinanlegget er utrolig viktig for Krågeland som feriested og ikke minst for dere som eier hytter her på Krågeland. Vi ønsker samtidig å takke alle som har forhåndsbestilt årskort / sponset til nå. Håper alle innser hvor viktig dette er, og melder seg på nå før siste frist den 5.11.2012 Takk. Mvh Thomas
 
Navn: Svein A. Hegrenes Dato: 31.10.2012
E-post: svein.hegrenes@emas.com Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei. Vi har pusset opp hytten i sommer, og byttet ut noen av møblene. Vi har da et fint furubord med ekstra klaff og 4 stk stoler til overs. Hvis noen ønsker å overta dette, kan de få det gratis mot at de henter det. Vi syns det er litt synd å sage det opp til ved.(Hadde tenkt å legge inn et bilde her, men det fikk jeg ikke til.) Ta kontakt på mail, så kan jeg sende bilde, eller ring 913 99 055 hvis det er av interesse.
 
Side 19 Av 99 Forrige Neste
 
 
- Antall besøkende: 2941719 - Online: 34 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston